Villa te koop

1350000€

5 slaapkamers 365 vierkante meters

Immoweb code : 11143038
Immoweb code : 11143038

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
365 vierkante meters bewoonbare ruimte
1602 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa

Deze luxueuze woning verwelkomt je met een ruime inkomhal en vestiaire op het gelijkvloers, waar elegantie en comfort samenkomen. Een bureau biedt de perfecte ruimte voor werk of studie. De grote, lichtrijke woonkamer met een panoramisch uitzicht op de tuin vormt het hart van de woning. Vanuit hier betreed je het terras met zwembad, omgeven door een mooi aangelegde tuin met een buitenkeuken en fontein.
De Amerikaanse keuken, volledig uitgerust met moderne apparatuur, vormt een ideale plek voor culinaire creaties. verder nog een wasplaats, een gasten toilet , een dubbele garage en 4 buiten staanplaatsen completeren het gelijkvloers.
Op het eerste verdiep bevinden zich vier slaapkamers, elk met een uniek karakter ingebouwde kasten, eensmaakvol ingerichte douchekamer en apart toilet. De walk-in dressing van maar liefst 30m² is een droom voor elke modeliefhebber. De masterbedroom met eigen terras en badkamer completeert de luxueuze ervaring.
Het tweede verdiep biedt een veelzijdige ruimte met een grote nachthal, ideaal als bureau of speelkamer. De volledig ingerichte zolder, met een oppervlakte van 60m², fungeert als de vijfde slaapkamer met een eigen douchekamer.
De woning, met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 360m², rust op een royaal perceel van 16are. Mis deze unieke kans niet en neem contact op met Square Estate voor een bezoek.
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square-estate.be.

Neem contact op