Huis te koop

439000€

4 slaapkamers 256 vierkante meters

Immoweb code : 11166230
Immoweb code : 11166230

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
256 vierkante meters bewoonbare ruimte
752 vierkante meters grond

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING TE KEERBERGEN

Mits Investering van warmtepompen (circa 7.300 €) kan u een EPC B halen! Offerte beschikbaar op eenvoudig verzoek.
Deze rustig gelegen en zeer goed onderhouden open bebouwing, gelijkvloerse bewoning mogelijk, met 20 zonnepanelen op een perceel van 7a 52ca met 4 slaapkamers en afgewerkte verdieping mag u zeker niet missen.
Via de mooie inkomhal met trap en apart toilet komt u in de ruime lichtrijke en zeer goed afgewerkte woonkamer met houtkachel.
De praktische open keuken, dewelke is uitgerust met veel kastruimte, een kookplaat met dampkap, dubbele spoelbak, oven, vaatwasser en ijskast. De keuken biedt toegang tot het aangenaam overdekt terras met zicht op de tuin.
Verder door de zeer handige wasplaats, 2 grote slaapkamers met laminaatvloer en badkamer voorzien van een ligbad, dubbel lavabo met meubel en instapdouche. Op de eerste verdieping zijn er nog 2 ruime slaapkamers, berging en badkamer uitgerust met een toilet, douche en enkele lavabo met meubel.
Zeer ruime dubbele garage met automatische sectionale poorten met voldoende parkeerplaats voor uw wagen(s). Er is voldoende parkeerruimte vooraan de woning op het perceel. Dubbele beglazing aanwezig. Elektrische verwarming. Tuinhuis. Renovatieplicht van toepassing. Wees snel en contacteer ons nu voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse aan deze instapklare rustig gelegen en goed onderhouden woning nabij het centrum van Keerbergen. Vraagprijs exclusief notaris- en registratiekosten. -Wil u weten wat uw eigen woning echt w

Neem contact op