Huis te koop

239000€

2 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 11172237
Immoweb code : 11172237

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
97 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 3 slaapkamers is gelegen vlakbij het

Algemeen
Deze te renoveren woning met 3 slaapkamers is gelegen vlakbij het centrum van Hemiksem en op een boogscheut van de waterbus (Hemiksem - Antwerpen). De centrale ligging en het vele potentieel maken dit een zeer fijne gezinswoning.

Indeling
De woning heeft volgende indeling:
We betreden de woning via de inkomhal, deze geeft toegang tot de woonkamer, keuken en de grote kelder. Via de keuken is het mogelijk om de koer (24m²) te bereiken. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een wasplaats met berging en toilet. In de inkomhal vindt u ook de trap die u naar de eerste verdieping brengt. Hier bevinden zich 2 slaapkamers en een doorloopslaapkamer, die als 3de kamer gebruikt kan worden. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele lavabo en toilet. Achteraan op de eerste verdieping kan u ook nog gebruik maken van een berging. De woning werd wel overal voorzien van dubbele beglazing.
Deze woning heeft een renovatieverplichting.

Interesse?
Bent u een handige harry? En zoekt u een te renoveren rijwoning in Hemiksem? Twijfel dan niet langer en maak zeker een afspraak bij Immo Vivo via 03/459.89.59.
Denkt u eraan een nieuwe woning aan te kopen? Laat het ons weten en wij komen vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw huidige woning te bekijken.

Neem contact op