Huis te koop

365000€

4 slaapkamers 283 vierkante meters

Immoweb code : 11177509
Immoweb code : 11177509

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
283 vierkante meters bewoonbare ruimte
269 vierkante meters grond

Omschrijving

Multifunctioneel gebouw in centrum Wetteren

Deze handelsruimte met woning is gelegen in het hart van Wetteren. De ligging van dit pand is zeer aantrekkelijk, met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Winkels, scholen, een ziekenhuis en diverse andere voorzieningen bevinden zich allemaal op wandelafstand.

Het gebouw is opgedeeld in een veelzijdige handelsruimte die kan genieten van veel zichtbaarheid. een ruime multifunctionele zaal, waar er zeer veel mogelijkheden mee zijn.

Achter de commerciële ruimte bevindt zich een woonruimte en een aangrenzende keuken. Extern biedt het pand een ruime berging en onderliggende kelderruimtes. Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers en een uitgeruste badkamer aanwezig, waardoor deze woning zeer veel ruimte biedt.

Op de zolderverdieping is er een overvloed aan ongebruikte ruimte. Hier is de authentieke houtstructuur een echte eye-catcher.

Deze woning kan een renovatie gebruiken maar biedt een overvloed aan potentieel dat zeker de moeite waard is.

EPC: 634 kWh/m²jaar
S.U. in aanvraag.

Wil je zelf ervaren wat dit pand te bieden heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt Immo Zone bereiken via telefoon op 09.231.75.92 of per e-mail via [email protected].

Neem contact op