Bungalow te koop

349000€

3 slaapkamers 147 vierkante meters

Immoweb code : 11177912
Immoweb code : 11177912

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
147 vierkante meters bewoonbare ruimte
672 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime bungalow met 3 slaapkamers, tuin en garage - WETTEREN

Welkom in deze rustig gelegen bungalow in Wetteren.

Op het gelijkvloers van deze te renoveren bungalow vindt u de woonkamer terug die voorzien is van grote ramen waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Verder kan u op het gelijkvloers de keuken, veranda, badkamer en twee slaapkamers terugvinden. Via de veranda komt u terecht in de ruime tuin. Deze bungalow beschikt zowel over een voor- zij- als achtertuin. U bent dus zeker omringt door groen. Naast de woning is er ook een garage aanwezig en een ruime oprit die parkeergelegenheid geeft voor 3 à 4 auto's.

Op de bovenverdieping vindt u een ruime hal terug met twee bergruimtes en een apart toilet. De derde slaapkamer is hier ook te vinden.

De ligging van de woning is perfect voor wie op zoek is naar rust en privacy, maar toch dichtbij alle voorzieningen wil zijn. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik. Daarnaast is de op- en afrit van de E40 in Wetteren slechts op maximum 5 minuten gelegen van de woning.

Kortom, deze bungalow in Wetteren is een ideale plek om te wonen voor wie op zoek is naar een oase van rust. Deze bungalow biedt zeer veel mogelijkheden om hier uw eeuwige thuis van te maken. Laat deze kans zeker niet aan u voorbijgaan!

Wenst u meer informatie of komt u graag een kijkje nemen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Via onze website www.albert.immo kan u zich inschrijven voor het bezoekmoment op zondag 17/03/2024.

Neem contact op