Villa te koop

4 slaapkamers 238 vierkante meters

Immoweb code : 11180096
Immoweb code : 11180096

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
238 vierkante meters bewoonbare ruimte
687 vierkante meters grond

Omschrijving

IN GEEN TIJD VERKOCHT Welgelegen villa met 4 slpks

Deze woning is door IMMO-TIME in GEEN TIJD verkocht. Wilt u ook in GEEN TIJD succes boeken? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende waardebepaling of spring gerust binnen op ons kantoor op de Vismarkt te Leuven voor een eerste kennismaking zodat wij met veel enthousiasme onze werkwijze en onze interessante voorwaarden aan u kunnen voorstellen. Bij IMMO-TIME staan tijd en service immers centraal. Tijd voor u en met aandacht van uw wensen.
Deze alleenstaande woning met als bouwjaar 1968 is uiterst centraal doch rustig gelegen, midden in het handelscentrum van Herent en vlakbij alle belangrijke verbindingswegen.
Deze degelijk villa met een grondoppervlakte van 687 m² en met een bruikbare vloeroppervlakte van 238 m² omvat op het gelijkvloers een riante inkomhal met gastentoilet, een majestueuze living van 45 m² met inbouwhaard, een ingerichte keuken, een cv-ruimte en een inpandige garage. De eerste verdieping beschikt over een ruime overloop, 4 volwaardige slaapkamers en een badkamer. De toekomstige bewoners van dit eigendom kunnen tevens nog genieten van een perfect georiënteerde tuin waar het heerlijk vertoeven is . Mits een aantal verbouwingswerken uit te voeren kan dit huis eenvoudig veranderd worden in een gezellige, hedendaagse thuis!
Kortom, deze degelijke villa met een grote bewoonbare oppervlakte op een topligging, is zeker een bezoek waard. Voor snelle beslissers.

Neem contact op