Huis te koop

410000€

3 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11183781
Immoweb code : 11183781

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
45 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning op toplocatie te Wemmel.

Deze woning is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Wemmel en maakt deel uit van een geheel van meerdere woningen. Openbaar vervoer, scholen en winkels zijn op wandelafstand. De woning heeft een gunstige EPC score en is instapklaar. We komen binnen langs de inkom (3m²) waar we ook het gastentoilet vinden. Rechts nemen we de deur en komen we in de ruime woonkamer (33m²). Deze geeft toegang tot de open keuken (9m²) die functioneel uitgerust is met kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, oven, combi-oven en een vaatwasser. Naast de keuken vinden we een berging (4m²)met aansluiting voor wasmachine en droogkast. We nemen de trap naar boven waar we 3 kamers vinden (11m², 10m², 18m²) en een ruime badkamer (5m²). Deze is uitgerust met ligbad, wastafel en ingemaakte kasten. Via een zolderluik krijgen we toegang tot de zolder.

Je hebt de mogelijkheid om een staanplaats van 20.000€ of een garagebox van 35.000€ mee aan te kopen zonder verplichting.

Ben je opzoek naar een instapklare woning met een gunstig EPC op een toplocatie? Aarzel dan niet om een bezoek te plannen.

Neem contact op