Villa te koop

848000€

5 slaapkamers 315 vierkante meters

Immoweb code : 11185378
Immoweb code : 11185378

Overzicht

5 slaapkamers
315 vierkante meters bewoonbare ruimte
1577 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa met zwembad ( EPC A )

Ontdek deze ruime villa op een toplocatie te Merchtem. De woning met bouwjaar 1991 beschikt over een fraai aangelegde tuin met zwembad, jacuzzi en meerdere zonneterrassen. Bovendien scoort deze woning goed met een EPC-A label en 38 zonnepanelen. De woning beschikt over een zuidwesten tuin en situeert zich op een perceel van 15,7 are.

De woning, met een bewoonbare oppervlakte van 316 m², is als volgt ingedeeld:
0:
Inkomhal met een gastentoilet, ingemaakte vestiaire, een open leefruimte met open keuken een aansluitend de toegang tot het eerste ruim terras. Verder zijn op het gelijkvloers nog 2 ruime kamers met een douchekamer.
+1:
Hier vinden we 3 slaapkamers terug, waarvan één slaapkamer met en suite dressing en ingemaakte tv-profiel. Een ruime gerenoveerde badkamer met ligbad en inloop, douche en een toilet.
-1:
De eigendom is volledig onderkelderd en opgedeeld in 3 grote ruimtes. De garage ruimte zelf met staanplaats voor 2 wagens, en voldoende opbergruimte. Centraal een extra keuken geschikt als pool keuken, en wasruimte en rechts een ruime droge kelder geschikt voor stockage met technische installaties.

Extra’s:
Onder het terras bevindt zich nog een open carport, een terras met jacuzzi aansluitend aan de woonkamer, een zwembad met warmtepomp, airco-units, en conforme elektriciteit.

Neem contact op