Duplex te koop

199000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11193976
Immoweb code : 11193976

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar appartement met fenomenaal uitzicht op Schelde

Ben je op zoek naar een centraal gelegen, instap klaar duplex-appartement met 2 slaapkamers, een lichtrijke leefruimte en een fenomenaal uitzicht over de Schelde? Zoek niet verder!

Een centraal gelegen appartement, nabij invalswegen, winkels, scholen en openbaar vervoer. Wat moet je meer hebben? Het appartement heeft een uitstekende indeling en twee terrassen. 

Indeling:
2eV: het appartement is terug te vinden op de tweede verdieping van het appartementsgebouw. Via de inkomhal heb je toegang tot de lichtrijke leefruimte (33m²), met aparte ruimte bedoelt als eetkamer of bureau (4m²). Deze leefruimte geeft toegang tot het eerste terras (8m²). De keuken (12m²), is volledig uitgerust en geefttoegang tot het tweede terras (6m²). 
3eV: Via de trap in de leefruimte kom je in de nachthal (6m²) boven terecht. Deze geeft uit op de twee slaapkamers (14-9m²), de badkamer (4m²) met ligbad, de toilet (2m²) en een handige opbergruimte (3m²). 

Optioneel is er ook nog een garagebox die kan aangekocht worden voor 25.000 euro. 

Het appartement is ideaal om te verhuren en kan dus ook dienen als opbrengsteigendom. Neem gerust contact op om het rendement te bekijken.

Bij dit appartement is een aankoop aan het tarief van 3% met extra korting van €2.800 op de registratierechten mogelijk!

Is dit pand voor jou ideaal? Contacteer ons dan snel voor een afspraak.

Neem contact op