Appartement te koop

259500€

2 slaapkamers 83 vierkante meters

Immoweb code : 11194929
Immoweb code : 11194929

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar 2-slpk appartement nabij Fort V!

In een autoluwe straat op de grens Mortsel-Edegem, vinden we dit instapklare 2-slpk appartement in een kleinschalig gebouw! Dankzij de uitstekende locatie zijn er diverse winkels, cafés en restaurants vlakbij gelegen. Hiernaast is ook Fort V op wandelafstand gelegen en geniet de locatie van een uitstekende bereikbaarheid met zowel de wagen, fiets als het openbaar vervoer (trein, tram, bus)!

Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we binnen in het volledig gerenoveerde gebouw (2022) en nemen we de trap tot de 2e verdieping. We betreden het appartement via de ruime inkomhal op parket welke voorzien is van vestiaire mogelijkheid, videofoon en een apart toilet. Aansluitend vinden we de lichtrijke woonkamer op parket met de volledig ingebouwde open keuken welke voorzien is van een koelkast, diepvries, oven, kookvuur, dampkap, vaatwasser, spoelbak en heel wat bergruimte! Verder geeft de inkomhal toegang tot de 2 volwaardige slaapkamers (12m² - 10m²) eveneens op parket en de leuke badkamer welke uitgerust werd met een inloopdouche, lavabomeubel met spiegel en een handdoekradiator.

Geen maandelijkse vaste kosten! Alle meters zijn individueel!
Algemeen: totaal renovatie 2022, betonconstructie, verwarming op gas (condensatieketel), ramen vernieuwd (HR+), dak vernieuwd en geïsoleerd, videofoon, EK conform, asbestveilig, vrij bij akte!

EPC: 219 kWh/m² - EK conform!
P-score: D , G-score: C

Neem contact op