Huis te koop

1200000€

6 slaapkamers 293 vierkante meters

Immoweb code : 11195511
Immoweb code : 11195511

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
293 vierkante meters bewoonbare ruimte
120 vierkante meters grond

Omschrijving

Brugmann Wijk: Prachtig Herenhuis met 6 Slaapkamers + Tuin

Ontdek deze prachtige herenwoning te koop, perfect gelegen in de gewilde wijk Brugmann in Elsene. Met een royale oppervlakte van 293m² (PEB-oppervlakte) biedt dit huis een ruime en lichte leefruimte, ideaal voor een gezin of liefhebber van charme en authenticiteit.

Op het gelijkvloers leidt een gastvrije inkomhal naar aaneengeschakelde ontvangstruimtes met een salon en eetkamer, een moderne keuken en terrassen met uitzicht op een goed georiënteerde tuin van 120m². De grote kelders, een veelzijdige ruimte en een wasruimte op de kelderverdieping bieden extra praktische ruimte.

De bovenverdiepingen herbergen in totaal 7 slaapkamers, met mogelijkheden voor uitbreiding voor grote gezinnenof extra ruimtebehoeften. Een badkamer, aparte wc's en een ensuite badkamer bieden extra comfort.

Dit huis charmeert met zijn hoge plafonds, bewaarde historische elementen en unieke karakter. De goed onderhouden tuin en nabijheid van lokale winkels en parken maken het tot een zeer gewilde woonlocatie.

De stedenbouwkundige informatie is raadpleegbaar en downloadbaar op onze website ERA.BE/CHATELAIN.

Deze woning is een zeldzame kans die u niet mag missen. Neem nu contact met ons op via +32 2 535 98 98. Ontdek al onze exclusieve eigendommen te koop in Elsene op era.be/chatelain.

Neem contact op