Penthouse te koop

269000€

2 slaapkamers 148 vierkante meters

Immoweb code : 11196362
Immoweb code : 11196362

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
148 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Zeer ruim dakappartement met 2 grote slaapkamers en dressing

Algemeen:
In een goed onderhouden gebouw met lift vinden we deze ruime duplex-penthouse terug. Het appartement heeft een oppervlakte van 148 m² en 2 ruime slaapkamers waarvan één met ensuite dressing en badkamer. De vijfde verdieping is nu casco maar kan met kleine inspanningen terug omgetoverd worden tot een pareltje.

Het gebouw verkeert in goede staat van onderhoud. Er is een mogelijkheid tot aankoop van een garagebox met elektrische poort en staanplaats ervoor. Kelder inbegrepen.

Indeling:
Via lift of trap bereiken we de vierde verdieping. Via een ruime inkomhal met toilet en vestiaire vinden we twee mooie slaapkamers terug. Deze aan de voorzijde beschikt over een ensuite badkamer met dubbele lavabo en douche, ruime dressing en terras. Op de vijfde verdieping vinden we over de volledige breedte een zeer ruime leefkamer met schuifraam naar een prachtig vernieuwd groot terras met zicht over de skyline van Antwerpen. Aan de achterzijde is er een ruime keuken (keuken terug te voorzien) met toegang tot het grote terras aan de achterzijde. Daarnaast is er nog een leuke zithoek aanwezig. Deze verdieping is casco na een kleine keukenbrand maar kan eenvoudigweg terug tot een pareltje.

Interesse?
Bent u op zoek naar een unieke penthouse met mooie vergezichten? Aarzel niet en bel ons snel op 03/459.89.59.

Neem contact op