Appartement te koop

220000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 11196431
Immoweb code : 11196431

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met 2 ruime slaapkamers

Ben je op zoek naar een centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers en een lichtrijke gezellige leefruimte te Lebbeke? Zoek niet verder!

Een goed gelegen appartement, nabij invalswegen, winkels, scholen en openbaar vervoer, wat moet je meer hebben? Het appartement heeft een uitstekende indeling en enorm veel ruimte. Kortom deze eigendom heeft heel wat in zijn mars.

Indeling:
GLV: het appartement is terug te vinden op het gelijkvloers van het appartementsgebouw. Via de inkomhal heb je toegang tot de lichtrijke leefruimte (33m²) met open keuken en een aanpalende handige berging (3m²). Verder beschikt het appartement over 2 volwaardige slaapkamers (13-12m²), een badkamer (4m²) en eenruime lichtrijke eetplaats/veranda (15m²). Ten slotte is er binnen nog een berging/wasruimte voorzien (3m²). Het appartement heeft bovendien een handige garage (16m²) en een ruime tuin, waarin je volledig van jouw privacy kunt genieten.

Het appartement is ideaal om te verhuren en kan dus ook dienen als opbrengsteigendom. Neem gerust contact op om het rendement te bekijken.

Bij dit appartement is een aankoop aan het tarief van 3% met extra korting van €2.800 op de registratierechten mogelijk!

Is dit pand voor jou ideaal? Contacteer ons dan snel voor een afspraak.

Neem contact op