Huis te koop

415000€

2 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 11197968
Immoweb code : 11197968

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
601 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne eengezinswoning met ruime atelier/hangaar

Ben je op zoek naar een moderne eengezinswoning met ruime atelier/hangaar?

De woning is gelegen nabij het pittoreske Rupelmonde. Met s cholen, dokterspraktijk, winkels vlak naast de deur, net als pubs en horeca en een super verbinding met het openbaar vervoer. De ligging aan het water en het nabijgelegen natuurpark zijn slechts enkele van de vele troeven.

Indeling:

- GLV: via de heel ruime inkom/traphal van 21 m² met vestiaire, toilet, en bergruimte kom je in de aangename living (35m²) met een fantastische houtkachel, of stap je de mooie keuken in (20m²).

-1steV: op de eerste verdieping is er een leuke kinderkamer (17m²), de master bedroom (23m²) met alle comfort, een berging(9m²) en wasplaats (9m²), een ruime hal (12m²) met toilet en een sublieme state of the art badkamer (14m²).

Buiten kan je vertoeven op het terras, maar het bureel (8m²) en de werkplaats/hangaar van 250m² doet elke ondernemer dromen. Een mooie plaats om te werken op een zucht van je private woonst.

Op deze verkoop is de renovatie verplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

 

Interesse in deze moderne woning met atelier? Contacteer dan snel je ERA makelaar voor een persoonlijk bezoek.

Neem contact op