Huis te koop

450000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11198639
Immoweb code : 11198639

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
648 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare energiezuinige gezinswoning met bijgebouw

Op zoek naar een energiezuinige instapklare gezinswoning met extra ruimte? Dan is deze woning in Moerbrugge misschien wel wat u zoekt!

Deze ruime gezinswoning werd de afgelopen 5 jaar onderhanden genomen en nieuw leven ingeblazen. Heel wat opfrissingswerken werden uitgevoerd zoals het vernieuwen van het dak, het plaatsen van zonnepanelen, het vernieuwen van de verwarmingsketel, bijkomende isolatie, … Dit zorgt ervoor dat deze halfopen bebouwing op vandaag de dag instapklaar is en bijzonder energiezuinig.

Bij het binnenkomen is er een ruime inkomhal aanwezig met vestiaireruimte, de leefruimte is zeer lichtrijk met verschillende raampartijen en aansluitend is de ruime keuken voorzien met aangrenzende voorraadberging. De veranda is een ideale tussenruimte en geeft toegang tot het gastentoilet en de wasberging.
De woning biedt 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 voorzien zijn van een vaste kastenwand. De badkamer werd opgefrist en is voorzien van een lavabo, een toilet, een douche & een bad. De zolder, de ideale opbergruimte, is toegankelijk via het zolderluik in de nachthal.

Naast de woning staat een ruim BIJGEBOUW van +/-75 m² waarin de garage, een praktijkruimte met toilet, een wachtruimte en een berging is voorzien. Na opfrissing van het gebouw kan dit de ideale werkplek zijn voor uw (bij)beroep of hobbyruimte.

De tuin is schitterend aangelegd met verschillende terrassen, een tuinberging/werkruimte voor de handige harry’s en een mooie graszone. Het is er ideaal genieten va

Neem contact op