Huis te koop

335000€

3 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 11199188
Immoweb code : 11199188

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
1432 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande woning met gunstig EPC

Deze vrijstaande woning met in Hulsen bevindt zich op een perceel van 1432m². Rond 2020 werd er heel wat gerenoveerd (ramen, dik dubbel glas, elektrische rolluiken, nieuwe gaswandketel, spuwmuur geïsoleerd, ...), ideale basis om details naar eigen smaak af te werken.
Op de gelijkvloerse verdieping kom je binnen langs de inkomhal met apart gastentoilet. De grote open leefruimte met veel ramen is afgewerkt met onderhoudsvriendelijk steentapijt. Vooraan is een ruime zithoek, tussenin de eethoek met open keuken. De keuken, momenteel met tijdelijk inrichting, is voorbereid om een volwaardig ingerichte keuken met de modernste toestellen te voorzien. Achter de eethoek vind je de speelhoek met schuifraam. Achter de keuken ligt een gang die leidt naar de badkamer met bad, douche en meubel. Wat verder in de gang, tussen badkamer en garage voor 2 auto's, ligt een aparte kamer (leeshoek, studeerhoek, bureau, ...) die een mooi uitzicht biedt over het prachtig perceel.
Op de eerste verdieping vind je een kinderkamer, een tienerkamer en een grotere slaapkamer met dressing. In de dressing zijn de leidingen voor bereid om hier een tweede badkamer te installeren.
Meer inlichtingen op de site van NXXT Vastgoed. Same maken we van jouw vastgoeddroom een succesvolle NXXT STEP!

Neem contact op