Landhuis te koop

980000€

8 slaapkamers 507 vierkante meters

Immoweb code : 11201672
Immoweb code : 11201672

Overzicht

8 slaapkamers
3 badkamers
507 vierkante meters bewoonbare ruimte
1675 vierkante meters grond

Omschrijving

's Gravenmolen

Deze prachtige molenaarswoning, vergezeld door een voormalige watergraanmolen, is idyllisch gelegen in de schilderachtige Maalbeekvallei, en stamt oorspronkelijk uit het jaar 1745. Rustig genesteld op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van 1675 m², onderging dit huis zijn laatste renovatie in de jaren '70 en biedt een royale bewoonbare oppervlakte van 507 m². Deze unieke eigendom kenmerkt zich door een schat aan authentieke elementen, zoals prachtige natuurstenen vloeren, een eikenhouten balkenstructuur, en sfeervolle Bourgondische schouwen.

De indeling van de woning is als volgt:

Op het gelijkvloers: een inkomhal met gastentoilet, een gezellig salon, een aparte tv-kamer, een ruime keuken met ontbijthoek, een eetkamer, een logeerkamer met aangrenzende badkamer, een praktische wasberging en een speelkamer of bureel.

Op de eerste verdieping: een master bedroom met dressing en en-suite badkamer, zes slaapkamers voorzien van wastafel, en een gedeelde badkamer.

Op de tweede verdieping: een ruime zolder met diverse mogelijkheden.

Op niveau -1: een wijnkelder, perfect voor de wijnliefhebber.

De weelderige en goed onderhouden tuin omvat een binnenkoer met ruimte voor meerdere voertuigen, een verwarmd zwembad en een gezellig overdekt terras. Kortom, deze charmante en karaktervolle woning, gelegen op een rustige, maar toch centrale locatie, biedt de mogelijkheid om uw eigen stempel te drukken en een eigen unieke ambiance te creëren.

Neem contact op