Huis te koop

357500€

2 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11208000
Immoweb code : 11208000

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
198 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 4 slpks en zuidwest gerichte tuin

VERKOCHT onder opschortende voorwaarden !!!
U vindt niet wat U zoekt of U bent weer eens net te laat ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Onze unieke SUCCESformule heeft al veel kopers en verkopers tijd, energie en kosten bespaard !
Maak een vrijblijvende afspraak voor een gesprek via [email protected] of 0489/069.000
Heeft U nog interesse voor deze woonst? Zend ons dan ook zeker uw contactgegevens, indien de verkoop toch niet zou doorgaan zullen we U contacteren voor een bezoek ter plaatse.

Ontdek je nieuwe thuis in het hart van Mortsel!

Deze woning is ideaal gelegen in het centrum van Mortsel met winkels, restaurants en openbaar vervoer op loopafstand. Bovendien zijn verschillende scholen en kinderopvangfaciliteiten in de buurt, waardoor deze woning perfect is voor gezinnen.

Deze charmante gezinswoning is niet alleen gelegen op een ideale locatie, maar biedt ook de mogelijkheid tot 4 slaapkamers en beschikt over een zuidwest gerichte tuin!

De woonruimte op parketvloer werd uitgebreid met een ruime veranda en zorgt voor een heerlijk lichte en open sfeer in de woning, waar genoeg plaats is voor iedereen.

De keuken op tegelvloer werd vernieuwd in 2010 en is uitgerust met een 5-pitsgasfornuis, een microgolfoven, een heteluchtoven, een dubbele spoelbak en een ijskast met diepvriesvak.

Op de eerste verdieping biedt een grote en een kleinere slaapkamer voldoende ruimte en natuurlijk licht. Op deze verdieping bevindt zich ook de ba...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op