Huis te koop

338500€

2 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 11210052
Immoweb code : 11210052

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Prachtige stadswoning met inpandige garage en 2 slaapkamers

Deze prachtige woning in De Haan, op wandelafstand van het centrum, is de perfecte eengezinswoning, vakantieverblijf of investeringspand. Gebouwd in 2012 en recent gerenoveerd in 2023, straalt deze woning moderniteit uit. Met een indrukwekkend EPC van 125 kWh/m² en een label B, is deze woning een voorbeeld van energiezuinigheid.

De woning is op het gelijkvloers ingedeeld met een ruime inkomhal, een apart toilet en een zeer ruime garage, wat zorgt voor extra gemak en opslagruimte. Op de eerste verdieping vinden we de ruime leefruimte met een open keuken. De keuken is voorzien van alle elektrische toestellen zoals een kookplaat, dampkamp en oven. Vervolgens hebben we op de tweede verdieping 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douchemogelijkheid. In de nachthall is een zolderluik voorzien die toegang biedt tot de ruime zolder die kan dienen als extra opbergruimte.

Kortom, deze woning in De Haan biedt alles wat u nodig heeft, met een moderne uitstraling is dit de ideale stadswoning. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging op de kijkdag!

De vermelde prijs is een richtprijs, dit betekent dat elk bod voorgelegd wordt aan de eigenaar die zich al dan niet akkoord stelt.

EPC 125 kWh/m² Label B - Ref.DE22852

Neem contact op