Kot te koop

199000€

1 slaapkamer 22 vierkante meters

Immoweb code : 11237942
Immoweb code : 11237942

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
22 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Trendy studentenkamer met eigen badkamer

Bent u op zoek naar een waardevaste investering? Of zoekt u een hippe studentenkamer voor uw studerende kinderen aan te kopen? Dan bieden wij u deze ware opportuniteit aan.
Deze ruime en gemeubelde studentenkamer bevindt zich op de vijfde verdieping van de recente ,in 2017 gerealiseerde, studentenresidentie genaamd WOODS. Deze unieke residentie is zeer centraal gelegen, op een zucht van het historisch centrum van Leuven , op wandelafstand van het station en vlak bij het recente stadspark Belle Vue. Deze coole kamer met een bruikbare-bewoonbare oppervlakte van 22 m² omvat een knusse leef-en slaapruimte met een eigen badkamer en veel maatwerk. De toekomstige bewoner van deze trendy studentenkamer kan tevens genieten van een eigen privé- terrasje en van 2 hyper uitgeruste keukens per woonverdieping ,van een gezellige lounge op het gelijkvloers, een ondergrondse fietsenstalling en last but not least van unieke vergezichten over Leuven, het Abdij van Park en zijn omgeving.
Kortom, ziet u het ook zitten om te studeren in stijl? Wees er dan snel bij voor deze trendy studentenkamer in deze exclusieve residentie.
Tevens ook uitermate geschikt als waardevaste vastgoedinvestering met opwaarts potentieel.
Voor snelle beslissers.

Neem contact op