Villa te koop

5 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11238827
Immoweb code : 11238827

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
571 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime op te frissen villa in Hasselt met 5 slaapkamers, tui

Deze prachtige woning is gelegen in de gegeerde Catharinawijk te Hasselt, in een rustige en groene omgeving. Het betreft een ruime villa voorzien van een grote tuin en een garage. De woning beschikt over maar liefst 5 slaapkamers, waardoor het perfect is voor een groot gezin , voor een nieuw samengesteld gezin of combinatie met vrij beroep.

De villa werd gerenoveerd in 1995 en is dus op te frissen. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 190 vierkante meter, wat veel potentieel biedt. De oostgerichte tuin biedt u de ochtendzon waardoor u heerlijk buiten kunt ontbijten.

Daarnaast zijn er 2 badkamers aanwezig, ideaal voor extra luxe en privacy. Er zijn ook 2 parkeerplaatsen voorzien, naast de ruime garage en dit in centrum Hasselt.
De grote en mooie aangelegde tuin ligt op een perceel van 571m2.

De ligging van de woning is centraal, waardoor u zich op wandelafstand bevindt van alle nodige voorzieningen, zoals winkels, scholen , ziekenhuizen en openbaar vervoer. Kortom, deze villa is de ideale woning voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en dit alles in centrum Hasselt.

Interesse?
Maak een afspraak [email protected] 0477/493871
Of contacteer ons www.albert.immo

Neem contact op