Benedenverdieping te koop

249000€

1 slaapkamer 62 vierkante meters

Immoweb code : 11240783
Immoweb code : 11240783

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
62 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

INSTAPKLAAR gelijkvloersappartement (1 slpk) mét heerlijk...

VERKOCHT onder opschortende voorwaarden !!!
U vindt niet wat U zoekt of U bent weer eens net te laat ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Onze unieke SUCCESformule heeft al veel kopers en verkopers tijd, energie en kosten bespaard !
Maak een vrijblijvende afspraak voor een gesprek via [email protected] of 0489/069.000
Heeft U nog interesse voor deze woonst? Zend ons dan ook zeker uw contactgegevens, indien de verkoop toch niet zou doorgaan zullen we U contacteren voor een bezoek ter plaatse.

Pal in het centrum van Mortsel vinden we dit instapklaar en goed uitgerust gelijkvloersappartement met zalig tuintje in een oase van rust !

Wanneer we voor het appartement staan, ontvangt de moderne gevel ons al met open armen. We betreden het gebouw in de nette inkomhal en lopen verder naar het appartement.

Eenmaal binnengekomen ontdekken we links de leefruimte met moderne, open keuken. De hoge plafonds zorgen voor een zalig ruimtelijk gevoel. De grote deuren nodigen u uit om deze met zonnige dagen open te zetten en zo de zon binnen te laten.

Naast de keuken ligt nog een handige wasberging die ook perfect kan dienen voor kuisproducten en voedingswaren. De keuken bestaat uit keukenkasten, gootsteen in composiet werkblad, elektrisch kookvuur, dampkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast.

Centraal vinden we de badkamer, deze is ingericht met een ligbad, lavabo en toilet.

Vooraan het appartement ligt de slaapkamer, deze is uitgerust met vele kwal...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op