Huis te koop

695000€

4 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11240784
Immoweb code : 11240784

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
262 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne kangoeroewoning op prachtige locatie in Mortsel

In een rustige straat te Mortsel vinden we deze modern ingericht halfopen woning momenteel bestaande uit een gelijkvloers- en duplexappartement.

We kiezen om eerst het gelijkvloers appartement te bezoeken. Wanneer we de inkomhal betreden valt direct de leuke lichtinval in de leefruimte met uitzicht op de tuin op.

De open keuken is volledig uitgerust van de nodige apparatuur. Grenzend aan de hal vinden we het toilet en de berging terug.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eerste slaapkamer met open badkamer bestaande uit een bad en badkamermeubel.

Wanneer we op onze passen terugkeren richting de hal vinden we aan de rechterzijde een trap die leidt naar de tweede slaapkamer.

Het duplexappartement beschikt over een aparte ingang maar kan mits een kleine bouwkundige ingreep samengevoegd worden tot één geheel samen met het gelijkvloers appartement.

Bij binnenkomst ervaren we wederom de leuke sfeer van lichtinval in de leefruimte. Verder geeft deze ruimte toegang tot het eerste terras.

Ook hier bevinden zich aan de hal het toilet en berging gevolgd door de volledige uitgeruste keuken.

We nemen de trap richting de tweede verdieping van dit duplexappartement. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers waarvan één toegang geeft tot het tweede terras met een adembenemend uitzicht.

Verder vinden we op deze verdieping nog een badkamer met zowel een bad, douche alsook een tweede toilet.

De tuin is ingericht met tuintegels en gazon. Achteraa...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op