Huis te koop

259000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11245071
Immoweb code : 11245071

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
497 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 2 slaapkamers, garage en ruime tuin

Aan de Vrombautstraat 78, gelegen in het hart van Eeklo, bevindt zich een charmante woning die wacht op een nieuw leven. Deze te renoveren woning biedt een uitstekende kans voor diegenen die op zoek zijn naar een project met potentieel in een gewilde buurt.

De woning strekt zich uit over een ruime grondoppervlakte van 497 m², wat voldoende mogelijkheden biedt om het pand naar eigen smaak en behoeften te transformeren.

De indeling omvat momenteel 2 slaapkamers, waardoor er ruimte is voor comfortabel wonen. Daarnaast beschikt de woning over 1 badkamer die met de juiste renovatiewerkzaamheden omgetoverd kan worden tot een moderne ruimte.

Een belangrijk kenmerk dat in overweging moet worden genomen bij de renovatie is het energieprestatiecertificaat (EPC) van 899 kWh/m².

Wat deze woning nog aantrekkelijker maakt, is de uitstekende ligging in Eeklo. De Vrombautstraat staat bekend om zijn gunstige locatie dicht bij voorzieningen zoals winkels, scholen en recreatieve faciliteiten. Bovendien zorgt de nabijheid van belangrijke verkeersaders voor een vlotte bereikbaarheid naar omliggende steden en gemeenten.

Kortom, de woning is een uitstekende gelegenheid voor wie op zoek is naar een renovatieproject met potentieel. Met zijn twee slaapkamers, één badkamer en royale grondoppervlakte biedt het de mogelijkheid om een thuis te creëren in een gevestigde en geliefde buurt van Eeklo.

Er is reeds eengoedgekeurde renovatievergunning met renders van hoe de woning er zou kunnen uitzien.

Neem contact op