Huis te koop

695000€

4 slaapkamers 206 vierkante meters

Immoweb code : 11251992
Immoweb code : 11251992

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
206 vierkante meters bewoonbare ruimte
79 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle burgerwoning of opbrengsteigendom op een topli

Midden in het historisch centrum van Leuven, op enkele passen van de bruisende Vismarkt ,zijn wij vereerd, dit instapklaar en gezellig opbrengsteigendom verscholen achter een statige historische gevel te koop aan te bieden.
Deze karaktervolle burgerwoning met een grondoppervlakte van 79 m² en een nuttige bewoonbare oppervlakte van 206 m² omvat op het gelijkvloers een inkomgang met mooie authentieke vloer, een knusse living bestaande uit zit-en eetgedeelte en een ingerichte leefkeuken, uitgevend op een zuid georiënteerd stadskoertje met veel privacy. De eerste verdieping beschikt over een nachthal, 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevinden er zich eveneens 2 volwaardige slaapkamers, en een nachthal. De < derde en tevens hoogste verdieping heeft een grote polyvalente ruimte van maar liefst 45 m².
Tevens zijn er nog verschillende functionele kelders aanwezig.
Bovendien zijn wij voor dit multifunctioneel eigendom in het bezit dat het voor de stad Leuven vergund geacht kan worden voor drie woonentiteiten.
Kortom, dit kleinschalig en karaktervol opbrengsteigendom of gezinswoning met een statige voorgevel midden in het historisch centrum is zeker uw bezoek waard.
Wees dus snel voor deze waardevaste vastgoedinvestering met opwaarts potentieel. Een ware buitenkans. EPC-NR: label 'B' waarde 168 %

Neem contact op