Appartement te koop

295000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11259479
Immoweb code : 11259479

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar 2 slaapkamer appartement met garagebox

Op een mooie en groene locatie in Mortsel, vinden we dit volledig gerenoveerd en luxueus 2-slpk app., met vernieuwde terrassen vooraan en achteraan. Garagebox verplicht mee aan te kopen (€ 25.000)

Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we binnen in het gebouw en nemen we de lift naar de 1ste verdieping. We stappen binnen in de ruime hal met vestiaire, aparte toilet met handenwasser en berging voor wasmachine en droogkast. De aangename en lichte woonkamer (+/-37m²) heeft een sierhaard. Aansluitend vinden we de nieuwe keuken, voorzien van alle comfort. Zowel de woonkamer als de keuken geven toegang tot het heerlijke zonneterras (+/-8m²) met zicht op het groen! De nieuwe ramen zijn van aluminium dubbel glas.
Via de inkomhal komen we achteraan tot de 2 slpk (15m² en 11m²) met beide een directe doorgang naar het 2de terras (+/-6m²) welk opnieuw van een groen uitzicht geniet! De recent vernieuwde badkamer is uitgerust met een mooie inloopdouche en wastafel. Op de ondergrondse verdieping beschikt het app. nog over een kelderberging. De garagebox is achteraan het gebouw gelegen.

-> Ruim en luxueus instapklaar app.: lift conform, terrassen vernieuwd, dak vernieuwd, gunstig EPC en conform attest elektriciteit

EPC: 147 kWh/m²
P-score: B, G-score: B

Bel 03-449 42 41 of [email protected]
De waarde van uw eigendom kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met een habicom-expert in uw buurt

Neem contact op