Huis te koop

379500€

4 slaapkamers 245 vierkante meters

Immoweb code : 11265454
Immoweb code : 11265454

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
245 vierkante meters bewoonbare ruimte
566 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa op een rustige ligging in Ruddervoorde!

Gelegen tussen het rustige Ruddervoorde en het bruisende Torhout en in de nabijheid van de E403 vinden we deze karaktervolle en royale woning.
Hier wordt je verwelkomd in een ruime inkom met aparte toegangen tot de vele praktische ruimtes. De living geniet van de gezelligheid van een open haard en veel lichtinval. Hier is ook rechtstreekse toegang tot het terras en de tuin. Aansluitend treffen we de eiken keuken die voorzien is van heel wat kastruimte en de nodige toestellen voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Tussen de keuken en de garage met aparte werkplaats bevindt zich de wasplaats met eveneens de nodige bergruimte.

Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers, waarvan één uitgerust met maatkasten, bureau en bed. De ruime badkamers is voorzien van een ligbad en een instapdouche.

Genieten van rust en gezelligheid kan perfect in deze rustige en eenvoudig te onderhouden tuin.
Parkeren is geen zorg bij deze woning, er is voldoende plaats in de garage, de carport of op de oprit om de wagens te voorzien van de nodige plaats.

Deze woning wordt aangeboden met een richtprijs. Ieder bod hoger of lager dan deze richtprijs wordt overgemaakt aan de eigenaars die al dan niet het bod kunnen aanvaarden.

Neem contact op