Appartement te koop

279000€

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 11277271
Immoweb code : 11277271

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement in het centrum met terras, 2 slaapkamers en sta

Dit ruime appartement in Izegem biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Gelegen in een kleinschalige residentie, werd dit appartement in 2022 gebouwd en is het voorzien van alle moderne voorzieningen.

Met een woonoppervlakte van 82m² (volgens EPB) is er voldoende ruimte om te genieten van je eigen plekje. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, een toilet en een geïnstalleerde keuken.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het privatieve terras. Hier kun je genieten van het buitenleven en ontspannen na een lange dag. Het terras biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek of om te genieten van een maaltijd in de buitenlucht.

Het appartement is energiezuinig en beschikt over een energielabel A. Dit betekent dat je kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat met minimale energiekosten.

Het appartement beschikt over één parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto.

Kortom, dit appartement in Izegem biedt een ideale woonsituatie. Met twee slaapkamers, een terras, energiezuinigheid en een parkeerplaats, heb je alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gemakkelijk leven.

Meer informatie of een bezoek? www.albert.immo

Neem contact op