Herenhuis te koop

729000€

4 slaapkamers 357 vierkante meters

Immoweb code : 11277557
Immoweb code : 11277557

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
357 vierkante meters bewoonbare ruimte
1037 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig vrijstaand herenhuis in Izegem met tuin, garage en

Stap binnen in 'Brouwershuis Vandoorne', waar de allure van een herenhuis hand in hand gaat met eigentijds comfort. Deze betoverende woning, met 3 slaapkamers, een uitnodigende woonkamer inclusief open haard, een volledig uitgeruste keuken en een zonnige tuin op het zuidwesten, vervult de dromen van wie op zoek is naar ruimte en gezelligheid.

Met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 357m² biedt deze woning ruimschoots plaats, met een karaktervolle inkomhal, een stijlvol bureau en verschillende leefruimtes. De weelderige groene tuin is een oase van rust, ideaal om te ontspannen, te barbecueën of simpelweg te genieten van de serene ambiance. Een ruime garage en 3 parkeerplaatsen staan tot uw beschikking voor al uw voertuigen.

Op de bovenverdieping bevinden zich 3 comfortabele slaapkamers en een extra ruimte die kan dienen als bureau of dressing. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en dubbele wastafel. Een vaste trap leidt naar de 130m² grote zolder, een veelzijdige ruimte die nog volledig naar eigen wens kan worden ingericht. Het dak is recent vernieuwd en geïsoleerd, wat bijdraagt aan de moderne kwaliteit van de woning.

Dit herenhuis in Izegem is de belichaming van ruimte, comfort en een prachtige tuin. Mis deze unieke kans niet en kom zelf de charme en veelzijdigheid van 'Brouwershuis Vandoorne' ontdekken!

Neem contact op