Appartement te koop

285000€

2 slaapkamers 114 vierkante meters

Immoweb code : 11277981
Immoweb code : 11277981

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
114 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim appartement met terras en 2 slaapkamers in Izegem, bou

Welkom in dit prachtige ruime appartement in het hart van Izegem, waar comfort en functionaliteit samenkomen voor een perfecte woonsfeer. Gebouwd in 2006, heeft dit appartement een moderne uitstraling , gelegen in een in het stadscentrum met alle benodigde voorzieningen op wandelafstand.

Met een bewoonbare oppervlakte van 114.m² biedt dit appartement een zee aan ruimte, ideaal voor zowel gezinnen als koppels die op zoek zijn naar een comfortabele leefomgeving. Wat nog beter is, is de indrukwekkende EPC-waarde van 102kWh, met energielabel B.

Het appartement biedt u onder andere twee ruime slaapkamers met elk hun eigen sanitair, een grote open leefruimte, een aparte wasberging, een apart toilet en een gezellig terras met open zicht.
Op de kelderverdieping is er nog een extra bergruimte voorzien.
Er zijn verschillende mogelijkheden om een parkeerplaats in het gebouw te huren of aan te kopen.

Kortom, dit appartement in Izegem is met zijn ruime indeling, energiezuinige kenmerken en gunstige ligging een zorgeloze investering of aankoop. Als je op zoek bent naar een nieuwe thuis die alles biedt wat je nodig hebt voor een comfortabel en praktisch leven, dan is dit appartement zeker de juiste keuze.

Plan snel uw bezoek in via www.albert.immo

Neem contact op