Appartement te koop

299500€

3 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 11278574
Immoweb code : 11278574

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Modern gerenoveerd appartement (3 slpks) en optionele garage

Kom snel kijken naar dit prachtig gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers en ruime living. De kwaliteitsvolle renovatie is gebeurd in 2023, jij wordt de eerste bewoner na de renovatie !

De grootste troeven van dit appartement:

- natuurlijk licht
- kwaliteitsvolle renovatie met prachtige keuken en badkamer
- 3 slaapkamers
- ruime leefruimte
- EPC B
- elektriciteit = conform
- geen asbest

We betreden de inkomhal en nemen de trap naar de tweede verdieping. Eenmaal we het appartement betreden zal je merken dat er een ruime inkomhal is met ingebouwde vestiairekasten.

De A-typische indeling van het appartement ga jij ongetwijfeld heel charmant vinden ! Centraal ontdekken we de ruime leefruimte met de open keuken. De grote ramen zorgen voor een prachtige lichtinval.

Chef koks gaan zich zeker kunnen uitleven in de hyper ingerichte keuken met nieuwe toestellen van Samsung en de vele keukenkasten. Er is nog een kleine verassing aan deze keuken die jou zeker gaat bekoren, deze zullen we jou ter plaatse laten zien!

Verder beschikt het appartement nog over drie slaapkamers, ideaal voor mensen die van thuis werken of mensen met kinderen !

Optioneel kan u nog een garage aankopen (25 000 euro)

EPC : 125 kWh/m2 (Label B)
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag
Waterinfo : P-Score = A, G-Score = A

Dit is niet wat je zoekt ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Wij zoeken, bezoeken en onderhandelen mee met jou voor eigendommen die worden aangeboden d...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op