Appartement te koop

199000€

2 slaapkamers 79 vierkante meters

Immoweb code : 11279718
Immoweb code : 11279718

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
79 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Op te frissen appartement met 2 slpk en staanplaats in het c

+ Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar dit appartement doorklikt, vindt u een volledige 360° impressie! +

In het centrum van Sint-Truiden vinden we dit op te frissen appartement op de tweede verdieping van een goed onderhouden residentie.
Alle winkels, de scholen, dokters, … zijn allemaal op wandelafstand gelegen.

Via de trap in de gemeenschappelijke hal bereiken we de private inkomhal van het appartement. Deze centrale hal geeft toegang tot alle kamers. Aan de voorzijde vinden we een grote woonkamer terug, opgedeeld in een zitruimte en een eetkamer. Aansluitend hieraan is de keuken te vinden, met de naastliggende cv-ruimte. De keuken is voldoende ruim en biedt zelfs nog een zitmogelijkheid. Het terrasje is te bereiken via het raam in de eetkamer.
Het nachtgedeelte omvat twee slaapkamers en de badkamer. Deze is momenteel voorzien van een ligbad, een lavabo en het toilet.
In de kelderverdieping is er een handige berging voorzien.

Achteraan de residentie beschikt het appartement over een private parkeerplaats.

Mits de nodige opfrissing leent dit appartement zich uitermate als startersappartement of als investering voor de verhuurmarkt. Door de huidige eigenaars werd de aardgasverwarmingsketel in 2012 al reeds vervangen.

Neem contact op