Appartement te koop

239000€

1 slaapkamer 62 vierkante meters

Immoweb code : 11279771
Immoweb code : 11279771

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
62 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Zeer goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers in een

Zeer goed onderhouden appartement met 1 slaapkamer en slaaphoek in een kleinschalige residentie met een mooi groot zonneterras, dit allemaal vlakbij bij het bruisende centrum van Koksijde-bad. En slechts op enkele stappen van het strand en de mooi vernieuwde zeedijk. Gelegen op de eerste verdieping, weliswaar zonder lift maar net daardoor zijn er in deze residentie geen hoge gemeenschapskosten.
Indeling appartement : kleine inkomhal, lichtrijke ruime woonkamer met overal vernieuwde PVC-ramen en rolluiken, open verzorgde keuken met alle nodige keukenapparatuur, ruime slaapkamer en veranda die momenteel als tweede slaapkamer wordt gebruikt. Badkamer met wastafel, wasmachine, toilet en douche. Leuk meegenomen is ook het klein balkonnetje aan de woonkamer.
Maar de grote extra troef waarover dit appartement beschikt is toch wel het groot zonneterras achteraan waar u in alle rust lekker kan ontspannen en een zicht heeft op een open verzorgde binnenruimte tussen meerdere gebouwen. Elektrische verwarming en airconditioning/warmtepomp. Berging inbegrepen op de kelderverdieping.
.

Neem contact op