Penthouse te koop

365000€

2 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 11282562
Immoweb code : 11282562

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Duplex/Penthouse

Dit ruime duplex appartement is gunstig gelegen in Erps-Kwerps, met uitstekende toegang tot voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer en winkels, allemaal op loopafstand.
Bij het betreden van het appartement via de hal, die ook een apart toilet heeft, wordt men begroet door een ruime leefruimte met aan zowel de voor- als achterzijde een terras, wat zorgt voor veel natuurlijk licht en een aangename atmosfeer.
Naast de woonkamer bevindt zich een compleet ingerichte keuken, die op haar beurt verbonden is met een uiterst praktische berging, waardoor het eenvoudig is om alles keurig georganiseerd te houden.
Op het bovenste niveau van het appartement bevinden zich twee comfortabele slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een wastafel, douche, bad en een tweede toilet.
Extra voordelen van dit appartement zijn de ondergrondse parkeerplaats en de zeer ruime kelder, die beide zorgen voor voldoende opslagruimte en gemak. Verwarming wordt verzorgd door een gasinstallatie, en het appartement heeft een gunstig energieprestatiecertificaat met label B, wat wijst op een efficiënte energievoorziening.
Deze kans mag je niet laten liggen! Aarzel niet en boek nu jouw bezoek via 078/48 47 00 of via e-mail: [email protected].

Neem contact op