Benedenverdieping te koop

2 slaapkamers 107 vierkante meters

Immoweb code : 11288697
Immoweb code : 11288697

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
107 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers nieuwbouw appartement met oog voor detail

Prachtig gelijkvloers appartement met zuidgericht terras en dubbele garagebox!
Dit appartement maakt deel uit van Residentie In t' Park te centrum Stekene. Een van de meest felbegeerde appartementsblokken van Stekene.
Deze residentie bevindt zich van de straat verwijderd waardoor er een oase van rust ontstaat, met mooi uitzicht en toch op wandelafstand van het centrum en winkels.

Indeling: U betreedt het appartement via een ruime inkomhal met op maat gemaakte inbouwkasten (vestiaire). Het appartement is zeer praktisch ingedeeld met een aangename leefruimte en volledig uitgeruste keuken. Verder zijn er 2 slaapkamers en extra dressingruimte met vaste kastenwand. De slaapkamers beschikken eveneens over voldoende inbouwkasten. De prachtig badkamer is volledig betegeld, heeft een mooi lavabomeubel en een inloopdouche (met antislip). U zal merken dat er op vlak van afwerking niet is bezuinigd. Als kers op de taart een ruim terras van 15m², volledig zuidgericht met een zicht dat goud waard is.

Met een E-peil van 27, verwarming met behulp van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming is het appartement klaar voor de toekomst. Het appartement beschikt ook nog eens over airco installaties.
De aankoop kan aan 3% registratierechten (eigen woonst) ipv de 21% BTW dat bij nieuwbouw onvermijdelijk is.

Neem contact op