Appartement te koop

277000€

2 slaapkamers 94 vierkante meters

Immoweb code : 11289175
Immoweb code : 11289175

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
94 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers & garagebox te koop in Kont...

In het rustige Kontich-Kazerne, op wandelafstand van het centrum, vinden we dit ruime appartement met 2 slaapkamers.

De wijk Kauwlei is een populaire woonwijk voor jonge mensen. De wijk biedt een goede balans tussen rust en voorzieningen.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping (trap) van een goed onderhouden gebouw. Het beschikt over een totale oppervlakte van 94 m² en een terras van 3 m².

De inkomhal met vestiaire biedt toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte. Grenzend aan de leefruimte ligt de keuken. De keuken is uitgerust met alle nodige inbouwapparatuur, waaronder een een oven, een keramische kookplaat en een koelkast met diepvriesvak.

De twee slaapkamers zijn mooi van grootte en liggen aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm en een dubbele lavabo. Er is ook een apart toilet aanwezig.

Knap extra voordeel aan dit appartement zijn de twee bergplaatsen op de verdieping, je kan met een gerust hart al je spullen netjes opbergen.

Inbegrepen in de vraagprijs is de garagebox die terug te vinden is achter het gebouw !

Dit appartement is perfect voor een jong gezin of een stel dat op zoek is naar een ruim en lichtrijk appartement in een rustige, goed bereikbare omgeving.

De wijk is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station van Kontich ligt op slechts 1,5 kilometer afstand. In de buurt zijn er diverse winkels, restaurants en scholen. Heel nabij is eveneens ee...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op