Appartement te koop

219900€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11290423
Immoweb code : 11290423

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar 2 slpk appartement met terras + staanplaats

Op zoek naar een instapklaar 2 slaapkamer appartement? Lees zeker verder! Dit appartement bevindt zich op de 2de verdieping in een goed onderhouden residentieel gebouw zonder lift. Het gebouw is gelegen in de gegeerde buurt Morkhoven, een rustige en groene omgeving op wandelafstand van 't Rivierenhof. Omwille van de ligging is er een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en is er een vlotte verbinding naar het stadscentrum en verschillende invalswegen.

Ideaal voor starters (instapklaar appartement op een centrale locatie) of als investering (klassieke verhuur of Airbnb!)

Grootste troeven:
-Centrale locatie
-Conform gebouw
-(Asbestveilig attest!)
-Kelderbergingen (2x) inbegrepen
-Inclusief staanplaats
-Lage vaste kosten (€125)!

Indeling:
Inkomhal met aansluitend de ruime en lichte living (37m²) met daarnaast de volledig geïnstalleerde keuken (7m²). De nachthal verbindt verschillende ruimtes zoals o.a. een berging (3m²); een apart toilet alsook de badkamer (5m²) met ligbad, WC en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Achteraan bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers (15m² & 10m²) waarvan de kleinere toegang heeft tot het gezellig oostgericht terras (4m²). Tot slot zijn er nog aparte kelderbergingen (6m² & 3m²) beschikbaar. Achteraan het gebouw is er nog een gemeenschappelijke koer.

Neem contact op