Huis te koop

1860000€

4 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11290646
Immoweb code : 11290646

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
521 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 31/05/2024

Omschrijving

Moderne HOB met 4 slaapkamers in Knokke-Heist, gebouwd in 2

Prachtige halfopen bebouwing te koop in Knokke-Heist, met vier ruime slaapkamers en een perceeloppervlakte van 521,00 m². Deze moderne HOB is gebouwd in 2021 en biedt alle comfort en luxe die je maar kunt wensen.

De woning is ideaal gelegen in een rustige buurt, dicht bij alle voorzieningen en het bruisende centrum van Knokke-Heist. Met een ruime tuin en terras, zwembad en bijhorend poolhouse, is er voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht en de zon.

Binnenin is er een open en lichte sfeer, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur. De grote eet - en woonkamer dient perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden.

De vier slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. De badkamers zijn voorzien van hoogwaardige afwerking en moderne voorzieningen.

Deze woning is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne woonst in Knokke-Heist. Met zijn ideale ligging, ruime kamers en luxe afwerking, is dit een unieke kans om te investeren in een prachtig stukje vastgoed aan de Belgische kust.

Neem contact op