Appartement te koop

250000€

1 slaapkamer 75 vierkante meters

Immoweb code : 11291994
Immoweb code : 11291994

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6
Virtueel bezoek

Omschrijving

Boondael : App. 1 slpk. met terras en pkg te grijpen!

Ontdek dit comfortabele appartement aangeboden door ERA CHATELAIN , ideaal gelegen tussen het Zoniënwoud en het Ter Kamerenbos, in een rustige woonstraat in Watermaal-Bosvoorde .

 

Dit appartement op de 6e verdieping biedt een adembenemend uitzicht.

Het bestaat uit een inkomhal met vestiaire, een ruime lichte woonkamer met parket die uitkomt op een terras op het zuiden, een open keuken, een slaapkamer met toegang tot een terras, een douchekamer en een apart toilet. Een kelder is ook inbegrepen.

 

Let op: de aankoop van een parkeerplaats is vereist tegen een prijs van € 25.000 , wat gemak en gemoedsrust biedt.

 

Geniet van de gunstige ligging van dit appartement, delichte sfeer, de optimale indeling en de nabijheid van het openbaar vervoer en lokale winkels. Technische kenmerken zoals de gepantserde deur, de gemeenschappelijke fietsenberging en de intercom dragen bij aan de aantrekkingskracht.

 

Dit appartement is vrij bij de akte en geniet van de ERA COMFORT GARANTIE, die al uw vaste installaties verzekert en u absolute gemoedsrust biedt.

 

Voor meer informatie en om een bezoek te regelen, neem contact met ons op via +32 2 705 07 00. Verken al onze exclusieve eigendommen in Watermaal-Bosvoorde op era.be/chatelain .

Neem contact op