Studio te koop

245000€

1 slaapkamer 35 vierkante meters

Immoweb code : 11292638
Immoweb code : 11292638

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
35 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtige studio in een kleinschalige studentenresidentie

Deze studio bevindt zich in een authentiek gebouw met een historische gevel, dat in 2016 volledig werd gerenoveerd tot een kleinschalige studentenresidentie met 9 mooie eenheden. De uitstekende ligging nabij het treinstation en verschillende faculteiten maken dit pand een populaire keuze voor studenten.

Gelegen op de eerste verdieping, verkeert deze studio in perfecte staat met nette, witte muren en een mooie laminaatvloer. Op slechts 5 minuten loopafstand van het station van Leuven en de Bondgenotenlaan, biedt deze studio een ideale locatie voor studenten. De residentie beschikt over een gemeenschappelijk terras en een fietsenstalling aan de achterzijde.

Bij binnenkomst treft u een leefruimte aan met een ingebouwde bureau bij het raam en voldoende ruimte voor een tafel met 4 stoelen. De halfopen keuken is volledig geïnstalleerd met inductie kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak en een combi-microgolfoven. Een glazen deur geeft vervolgens toegang tot de slaapkamer. Het toilet is apart en de badkamer bestaat uit een douche en wastafel. Dankzij de vele ramen en het gebruik van lichte materialen ademen de ruimtes een frisse sfeer uit.

Of het nu gaat om uw eigen studerende kinderen of als investering, deze kans is een prachtige opportuniteit.

Interesse? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. [email protected] // 016 40 60 20 // www.covas.be

Neem contact op