Appartement te koop

234000€

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11293230
Immoweb code : 11293230

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Verzorgd en ruim appartement (110 m²) mt 2 slaapkamers, berg

Ligging

Verzorgd en ruim appartement op de 5° verdieping van een goed onderhouden gebouw, centraal gelegen te Deurne-zuid vlakbij winkels, supermarkten, post scholen en met directe toegang tot het openbaar vervoer (tramhalte voor de deur).

Indeling:

Inkomhal met veiligheidsdeur en videofoon en een vestiaire-nis, ruime woonkamer (36 m²) met marmeren vloer en breed schuifraam met toegang tot het voorste terras, verzorgde ingerichte keuken met praktische bijkeuken (met aansluiting voor wasmachine), vernieuwde badkamer met ligbad en dubbel lavabomeubel, een apart toilet, een bergkamer (toegankelijk via de vestiaire) en 2 ruime slaapkamers (19.5 & 11 m²) rustig gelegen achteraan. De slaapkamers zijn beiden voorzien van een laminaatvloer en ramen/deur met dubbele beglazing en elektrisch bediende rolluiken. De grote slaapkamer heeft een praktische kastenwand en heeft toegang tot het terras achteraan (9 m²). Het terras is oos tgericht waar je geniet van de ochtend- en middag zon.

In de kelder van het gebouw is er een individuele berging voorzien.

Technisch:

EPC label B, geen renovatieplicht. Elektrische verwarming (deels accumulatoren), aluminium ramen met dubbele beglazing en (elektrische) rolluiken, asbest veilig attest.

GRATIS FULL COLOR BROCHURE MET PLAN EN FOTO'S OP AANVRAAG: www.immodyck.be

Neem contact op