Villa te koop

768000€

4 slaapkamers 327 vierkante meters

Immoweb code : 11297452
Immoweb code : 11297452

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
327 vierkante meters bewoonbare ruimte
1497 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Unieke villa te koop in Eeklo, vol charme en stijl.

Dit pand doet mee aan de ERA OPEN HUIZENDAG op zaterdag 16 maart en is vrij te bezoeken tussen 14u en 16u !

Laat je betoveren door deze prachtige villa  in Eeklo, vol onweerstaanbare charme en tijdloze stijl. Een perfect samenspel van landelijke, authentieke elementen creëert een warme en uitnodigende sfeer in dit unieke thuis. Bewonder de duurzame karaktervolle elementen, zoals d e elegante eiken vloeren, de elegante blauwe hardstenen en het schitterende padoek terras - stuk voor stuk getuigen van ambachtelijk vakmanschap.
Grote lichtrijke ruimtes vormen het hart van de villa en bieden een comfortabele leefruimte vol natuurlijk licht. De met zorg aangelegde tuin strekt zich uit aan de achterzijde en garandeert volledige afzondering, waardoor absolute privacy wordt gewaarborgd. Screens en luiken omringen de woning en zorgen voor een aangename koelte tijdens de hete zomerdagen, terwijl het knisperende haardvuur 's avonds warmte en huiselijke gezelligheid brengt.
De keuken met aangrenzende tuinkamer/veranda biedt een idyllisch uitzicht op de prachtige tuin. De woning is ook gunstig gelegen op de fraai heraangelegde Leopoldlaan, wat een opwaardering geeft aan deze woonst.
Mis deze unieke kans niet om deze mooie villa jouw thuis te noemen!
ERA THUIS, zorgt voor uw huis!
 

Neem contact op