Huis te koop

795000€

4 slaapkamers 275 vierkante meters

Immoweb code : 11299047
Immoweb code : 11299047

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
275 vierkante meters bewoonbare ruimte
777 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwe prijs.

Deze instapklare energiezuinige villa, met praktijkruime is gelegen in een rustige doodlopende straat. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de glazen voordeur die toegang geeft tot de lichtrijke inkomhal. Doorheen de woning is er gebruik gemaakt van industriële elementen. De betonvloer en stalen deurframes complimenteren de contrasterende warme elementen zoals de gashaard en de grote raampartijen. De leefruimte sluit aan op de open keuken met kookeiland.
Verder is er op de gelijkvloerse verdieping nog een bureauruimte te bereiken via een aparte ingang. Hier is ook een kitchenette aanwezig.

Op de eerste verdieping is de masterbedroom aan de achterzijde van de woning gelegen met breed zicht over de tuin. De eerste badkamer heeft een inloopdouche, vrijstaand bad en een dubbele lavabo. Verder zijn er nog twee kinderkamers en een tweede badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. De overloop laat ruimte voor een zithoek. Kortom een instapklare energiezuinige woning met tijdloze kwalitatieve materialen en een mogelijkheid tot praktijkruimte, speelkamer of extra slaapkamers.

Neem contact op