Appartement te koop

199900€

1 slaapkamer 52 vierkante meters

Immoweb code : 11300768
Immoweb code : 11300768

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
52 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Stijlvolle recente assistentiewoning met extra services

Ontdek deze prachtige assistentiewoning gelegen in residentie Twee Poorten, het kloppende hart van Tienen. Deze woning biedt het perfecte evenwicht tussen comfort, toegankelijkheid en kwaliteit.
Deze assistentie woning biedt een ideale indeling: een heldere woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een apart gastentoilet, een slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel en toilet.
Het gebouw, opgericht in 2014, straalt kwaliteit uit in elk detail van zijn constructie en afwerking. De moderne voorzieningen en hoogwaardige materialen maken dit een thuis waar u met plezier zult vertoeven.
Naast de uitstekende faciliteiten binnen de woning biedtResidentie Twee Poorten ook een scala aan services die het leven gemakkelijker maken. Een gemeenschappelijke ruimte staat tot uw beschikking, ideaal voor sociale interactie en gezelligheid. Bovendien staat een toegewijde woonassistente klaar om u te helpen met allerlei zaken, zodat u zich helemaal thuis kunt voelen.
Voor wie op zoek is naar een slimme investering biedt residentie Twee Poorten ook een verhuurservice aan. Met een groeiende vraag naar hoogwaardige assistentiewoningen, biedt deze woning een uitstekend rendement voor investeerders.
Kortom, deze assistentiewoning in residentie Twee Poorten combineert comfort, toegankelijkheid en investeringspotentieel op een unieke locatie in het hart van Tienen.

Neem contact op