Huis te koop

645000€

1 slaapkamer 113 vierkante meters

Immoweb code : 11301688
Immoweb code : 11301688

Overzicht

1 slaapkamer
113 vierkante meters bewoonbare ruimte
59 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve stadswoning met loftallures

Wij zijn vereerd deze exclusieve stadswoning met loftallures, in een autoluw straatje, vlakbij de mooie Vismarkt, op enkele wandelpassen van de winkelwandelstraat met zijn exclusieve boetieks en speciaalzaken en midden in het historisch centrum van Leuven, te koop aan te bieden.
In deze omgeving, die thuiskomen en ontspanning uitademt, treft u een ware architecturale vastgoedparel aan: deze vernieuwbouwwoning met een E-peil van 61 werd in 2019 gerealiseerd door het gerenommeerde architectenbureau Guerilla Office Architects .
Achter de beschermde voorgevel vindt u een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een volledig ingerichte maatkeuken overgaand in de lichtrijke en gezellige eetkamer.
Een sierlijke trap brengt ons naar de eers verdieping waar er een cosy Tv-hoek, een bureau of slaapkamer aanwezig zijn.
De tweede verdieping beschikt over de master bedroom met schitterend dakterras met en suite badkamer.
Deze droomwoning creëert niet alleen binnen een uniek gevoel van licht, ruimte en rust maar zorgt ook buiten voor totale ontspanning. Een perfect georiënteerd stadsterras met veel privacy, een oase van groen, ideaal voor een onbeschrijfbaar zengevoel en een zalige in-outdoor beleving!
Tot rust komen in een moderne en tijdloze verticale loft, zuiders genieten in Leuven, het kan!
Voor een once in a life time opportunity om een woondroom waar te maken, neem gerust contact op, om deze woonbeleving ter plaatse te ervaren. Kortom, een ware buitenkans. Voor

Neem contact op