Huis te koop

450000€

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 11301690
Immoweb code : 11301690

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
176 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 2 slpks en mooie tuin

Midden in het centrum van Leuven, vlakbij Gasthuisberg en alle belangrijke invalswegen, zijn wij verheugd ,deze, in 2013, gerenoveerde, instapklare en karaktervolle woning met leuke tuin te koop aan te bieden.
Deze instapklare stadswoning met een gevelbreedte van 4 m en een bewoonbare oppervlakte van 87 m² op een perceel van 176 m² omvat op het gelijkvloers een inkomgang met vestiaireruimte , een lichtrijke en cosy living overgaand in de volledig ingerichte leefkeuken en een praktische wasruimte. De eerste verdieping telt een nachthal ,een volwaardige slaapkamer en een badkamer uitgerust met een ligbad, een toilet en een lavabokast.
Op de tweede verdieping is er tweede volwaardige slaapkamer met ingemaakte kasten aanwezig. Verder beschikt deze stadswoning nog over 2 functionele kelders.
De toekomstige bewoners van dit eigendom kunnen genieten van een mooie tuin waar het heerlijk vertoeven is.
Bovendien is deze welonderhouden woning eveneens uitermate geschikt voor ouders die iets wensen aan te kopen voor hun studerende kinderen, alsook als waardevaste vastgoedinvestering met opwaarts potentieel.
Kortom, deze gerenoveerde ,instapklare en energiezuinige woning, midden in het centrum van Leuven is zeker uw bezoek waard. Een absolute buitenkans. Voor snelle beslissers.

Neem contact op