Huis te koop

370000€

4 slaapkamers 463 vierkante meters

Immoweb code : 11302076
Immoweb code : 11302076

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
463 vierkante meters bewoonbare ruimte
278 vierkante meters grond

Omschrijving

Polyvalente handelswoonst met veel parkeermogelijkheden

Deze handelswoonst is gelegen in het hart van Wetteren. De ligging van dit pand is zeer aantrekkelijk, met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Winkels, scholen, een ziekenhuis en diverse andere voorzieningen bevinden zich allemaal op wandelafstand. Alhoewel het pand zeker renovatiewerken nodig heeft biedt het een overvloed aan potentieel dat zeker de moeite waard is. Ook naar projectontwikkeling kan dit zeer interessant zijn.
Het gebouw is opgedeeld in een veelzijdige handelsruimte die bestaat uit een grote entree, een ruime multifunctionele zaal, een bureauruimte, een wachtkamer, stilteruimte en 3 zalen die samengevoegd kunnen worden. Verder is er nog een keukentje met koelcel en een eerste grote inpandige garage met automatische poort. Op +1 bevinden zich een vergaderruimte en 4 ruime kamers. Bovenliggend bevinden zich nogmaals 5 kamers.
Achterliggend beschikt dit pand over een garage met plek voor meerdere auto’s en onderaan een veelzijdige bergruimte. Deze garage komt achteraan uit op een parking midden in het centrum van Wetteren waardoor parking nooit een probleem mag zijn.
EPC: Label D
CV op gas
Mobiscore: 8,6/10
Wil je zelf ervaren wat dit pand te bieden heeft? Contacteer Quinten van Immo Zone via telefoon op 0485/02.48.04 of per e-mail via [email protected].

Neem contact op