Bel-etage te koop

515000€

4 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 11304815
Immoweb code : 11304815

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
258 vierkante meters grond

Omschrijving

IN GEEN TIJD VERKOCHT Bel-etagewoning met 4 slpks

Deze Bel-etagewoning is door IMMO-TIME in GEEN TIJD verkocht. Wilt u ook in GEEN TIJD succes boeken? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende waardebepaling of spring gerust binnen op ons kantoor op de Vismarkt te Leuven voor een eerste kennismaking zodat wij met veel enthousiasme onze werkwijze en onze interessante voorwaarden aan u kunnen voorstellen. Bij IMMO-TIME staan tijd en service immers centraal. Tijd voor u en met aandacht van uw wensen.
Deze welonderhouden Bel-etagewoning is rustig doch zeer centraal gelegen, op wandelafstand van het Provinciaal domein en de Kesselse bergen, op fietsafstand van het station van Leuven en het historisch centrum ervan en vlakbij alle belangrijke verbindingswegen en het openbaar vervoer. Deze ver bureauruimte die eveneens kan fungeren als slaapkamer, een gastentoilet, een zeer lichtrijke living met zowel aan de voorkant als aan de achterkant een terras en een volledig ingerichte en vernieuwde keuken.
Op de tweede verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een overloop, een apart toilet en een badkamer met ligbad aanwezig. Hogerop is er nog een ruime, geïsoleerde zolder aanwezig.
Kortom, deze degelijke, instapklare woning in een kindvriendelijke woonomgeving en op een uiterst centrale ligging, is zeker een bezoek waard. Voor snelle beslissers.

Neem contact op