Appartement te koop

1149000€

400 vierkante meters

Immoweb code : 11310732
Immoweb code : 11310732

Overzicht

400 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Moderne opbrengsteigendom met gunstige EPC en rendement

Ben je op zoek naar een opbrengsteigendom in Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Gevonden!

De mogelijkse opbrengst van 4050€, de gunstige EPC-scores, de moderne afwerking en de gunstige ligging in het centrum van Sint-Gillis zijn slechts enkele troeven.
Indeling:
GLV: hier bevindt zich de inkom met trap en de gelijkvloerse garage met 4 staanplaatsen en 1 garagebox. Op de gelijkvloerse verdieping vinden
we de aparte ingang naar het duplex-appartement (69m²), voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, een leefruimte met moderne open keuken, een aparte toilet en een zuid gericht ruim terras (16m²). 
1steV: hier bevinden zich het 2de en 3de appartement.
App 2: (56m²), beschikt over een open leefruimte met volledig uitgeruste open keuken, een berging, een moderne badkamer en 2 slaapkamers. 
App 3: (57m²), beschikt eveneens over een open leefruimte met volledig uitgeruste open keuken, een berging, een moderne badkamer en 2 slaapkamers. 
2deV: hier bevinden zich de laatste 3 appartementen.
App 4 (65m²), beschikt over een open leefruimte met volledig uitgeruste open keuken, een ruime berging, een moderne badkamer, 2 slaapkamers en een ruime zolderruimte met vlizotrap. Dit appartement beschikt eveneens over een zuid gericht dakterras (5m²)
App 5 (65m²), beschikt over een open leefruimte met volledig uitgeruste open keuken, een ruime berging, een moderne badkamer, 2 slaapkamers en een ruime zolderruimte met vlizotrap. Dit apparte

Neem contact op