Appartement te koop

175000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11310979
Immoweb code : 11310979

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Centraal appartement met 2 slaapkamers en garage

Ben je op zoek naar een centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers en een lichtrijke gezellige leefruimte te Dendermonde? Zoek niet verder!

Een centraal gelegen appartement, nabij invalswegen, winkels, scholen en openbaar vervoer, wat moet je meer hebben? Het appartement heeft een uitstekende indeling en een balkon. Kortom deze eigendom heeft heel wat in zijn mars.

Indeling:
- GLV: Op het gelijkvloers is een garagebox terug te vinden die optioneel kan worden aangekocht aan €20.000,00
- 2deV: het appartement is terug te vinden op de tweede verdieping van het appartementsgebouw. Via de inkomhal heb je toegang tot de lichtrijke leefruimte (32m²). Verder beschikt het appartement over2 volwaardige slaapkamers (14-9m²), een badkamer (4m²) en een keuken (7m²) met extra berging (2m²). Het appartement heeft bovendien een balkon. Hier geniet je volledig van jouw privacy.

Het appartement is ideaal om te verhuren en kan dus ook dienen als opbrengsteigendom. Neem gerust contact op om het rendement te bekijken.

Bij dit appartement is een aankoop aan het tarief van 3% met extra korting van €2.800 op de registratierechten mogelijk!

Is dit pand voor jou ideaal? Contacteer ons dan snel voor een afspraak.

Neem contact op